Een dynamische omgeving waar de historische panden het straatbeeld kleuren.

Administratie & jaarrekening

kloppend, tijdig en volledig

Je administratie moet kloppen en daar wil je zo min mogelijk tijd aan besteden. We bieden je daarom software aan die heel gemakkelijk werkt. Je scant je bonnen bijvoorbeeld in met je mobiel en hebt realtime inzicht. Maar lever je liever een mapje aan met papieren bonnen, dan helpen we je natuurlijk net zo graag. 

Ook de loonadministratie voor je personeel nemen we je graag uit handen. Vanzelfsprekend maken we ook de jaarrekening voor je in orde! Alles natuurlijk kloppend, tijdig en volledig.

Belastingen

weten waar je aan toe bent

Belasting betalen is minder erg als je weet waar je aan toe bent. Wij verzorgen je aangiften inkomsten-, vennootschap- en omzetbelasting. Maar natuurlijk ook andere aangiften zoals schenkbelasting, erfbelasting etc. Daarbij dragen we oplossingen aan om, binnen de fiscale wet- en regelgeving, op heffingen/belasting te besparen. 

Commercieel advies

meedenken over jouw keuzes

Je financiële zaken wil je onderbrengen bij iemand die je vertrouwt en praktisch met je meedenkt. Maar liever nog wil je dat iemand met je meedenkt verder dan fiscale mogelijkheden en administratie. En dat is precies wat wij zo leuk vinden: met je meedenken als ondernemer. Welke investeringen moet je doen, wat is je strategie, welke kansen zie je, kan je niet beter een pand kopen in plaats van een huurcontract tekenen, etc. Keuzes die wij als ondernemer zelf ook maken of reeds bij andere ondernemers hebben gemaakt. Die ervaring delen we graag met onze klanten. 

Meer informatie ontvangen?
Of een offerte opvragen?